ERDON Helyi hírek

2017.07.04. 13:20

Koktélparti, mostantól havonta a Nagyváradi DoubleTree by Hiltonban

A Nagyváradi DoubleTree by Hilton szálloda, június 28-án koktélpartit szervezett az új vezérigazgató, Daniela Lazăr asszony tiszteletére.

A Nagyváradi DoubleTree by Hilton szálloda, június 28-án koktélpartit szervezett az új vezérigazgató, Daniela Lazăr asszony tiszteletére.A szálloda vendégei mellett, az eseményen részt vettek az önkormányzat, a sajtó és a magán vállalkozói szféra jeles képviselői is. Daniela Lazăr, a vendéglátásban szerzett több mint 20 éves tapasztalatával csatlakozott a Nagyváradi DoubleTree by Hilton csapatához. Amint azt megnyitó beszédében kiemelte, Daniela Lazăr Nagyváradot, a DoubleTree by Hilton szállodával együtt szeretné Románia turisztikai térképének befolyásos tényezőjévé alakítani.

„A folyamatosan tökéletesedő infrastruktúra, a Nagyváradon, különféle területeken tevékenykedő szakemberek csoportjai, egy jövőbeni fejlesztési központ lehetőségét hordozzák magukban, szociális, üzleti és turisztikai területen egyaránt.

A Hilton a vendéglátás, a kényelem, és a részletekre kiterjedő figyelem szimbóluma, történelmet írt a szállodaipar területén. Együtt írjuk majd újra a Bihar megyei, nagyváradi turizmus történelmét – itt, nálunk itthon. Köszönöm a meleg fogadtatást és el kell mondanom, hogy meggyőződésem, hogy együtt sikerül majd megvalósítanunk mindent, amit eltervezünk.” - nyilatkozta Daniela Lazăr az eseményen.

Ez a koktélparti, tuladonképpen a megnyitója egy hosszú eseménysorozatnak, aminek célja a szocializáció és kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatok kialakítása az üzleti életben, Nagyváradon.

A Nagyváradi Doubletree by Hilton szálló a Ștrandului sétány 9. szám alatt található, Romániában, postai kódja 410051. A szállodával kapcsolatos további információkért, kérjük látogasson el a szálloda honlapjára, a www.oradea.doubletree.com címre, vagy keresse meg a szállodát közvetlenül a +40 (0) 259 259 259 telefonszámon.

A DoubleTree by Hilton szállodákról

Több mint 500 luxusszállóval kulcsfontosságú városokban, metropolisz övezetekben és üdülőkben, az egész világon, a DoubleTree by Hilton szállodákat tökéletesen megtervezték, annak érdekében, hogy valódi kényelmet biztosítsanak mindazoknak, akik üzleti ügyben utaznak, vagy a turistáknak. A DoubleTree by Hilton minden vendégének egyedülálló élményben van része, a csokoládépelyhes süteménytől kezdve, amivel a bejelentkezéskor fogadják őket, egészen a Hilton Hhonors® hűségprogramig. További információkat találnak minden DoubleTree by Hilton szállodáról a www.DoubleTree.com címen, illetve közvetlenül megkereshetik bármelyik utazási ügynököt. Ugyanakkor megkereshetnek minket a www.facebook.com/doubletree, " target="_blank">www.twitter.com/doubletree és www.youtube.com/doubletreehotels címeken. A legújabb hírekről pedig tudomást szerezhetnek a www.doubletreebyhiltonglobalmediacenter.com címre kattintva.

A Hilton Worldwide-ról

A Hilton Worldwide az egyik legnagyobb szállodalánc a világon, ami magában foglalja a szálláshely-szolgáltatási ágazatot, kezdve a luxus szállodákkal és üdülőkkel, egészen a hosszabb tartózkodásra szánt lakásokig, és a középkategóriás szállodákig.

92 éven keresztül, a Hilton Worldwide a legjobb szállásokat, szolgáltatásokat, facilitásokat és előnyöket kínálta az üzletembereknek és turistáknak. A társaság elkötelezett a hagyományok folytatásában, abban, hogy felejthetetlen élményt nyújtson vendégeinek globális márkáin keresztül. Ezek több mint 3.900 szállodát és 640.000 szobát foglalnak magukban, 91 országban, beleértve a Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton és Hilton Grand Vacations szállodákat.

A társaság ugyanakkor kezeli a Hilton Hhonors® hűségprogramot is. További felvilágosítás a társasággal kapcsolatban, az alábbi címeken: www.hiltonworldwide.com, www.facebook.com/hiltonworldwide.com, " target="_blank">www.twitter.com/hiltonworldwide, www.youtube.com/hiltonworldwide, www.flickr.com/hiltonworldwide és www.linkedin.com/company/hiltonworldwide.

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!