ERDON Helyi hírek

2017.07.12. 08:45

A LEROY MERLIN megnyitotta üzletláncának 16. áruházát Nagyváradon

A LEROY MERLIN, az egyik vezető barkácsáruházlánc a világon, és az egyikpiacvezető Romániában, július 13-án megnyitja 16. romániai áruházát, így jelen lesz az ország észak-nyugati részében is.

A LEROY MERLIN, az egyik vezető barkácsáruházlánc a világon, és az egyikpiacvezető Romániában, július 13-án megnyitja 16. romániai áruházát, így jelen lesz az ország észak-nyugati részében is.A nagyváradi LEROY MERLIN áruház, a második az ország nyugati régiójában, több mint 14.000 négyzetméteren terül el, és Nagyváradon, az Ogorului utca 272. szám alatt található.

A nagyváradi áruház minőségi termékeket kínál ügyfeleinek alacsony árakon, úgyhogy mindenki hozzáférhessen a ház és a kert elrendezéséhez, átépítéséhez vagy építéséhez szükséges legjobb megoldásokhoz. A drive-in térben, ami 4000 négyzetméteren terül el, mindenki egyszerűen és gyorsan bonyolíthatja le vásárlásait, közvetlenül berakodva az árut a gépkocsiba. Ahogy a többi LEROY MERLIN áruházban, egy több, mint 100 alkalmazottból álló lelkes csapat folyamatosan az ügyfelek rendelkezésére áll, hogy minden vásárló a legjobb tanácsokat kapja meg a megoldások kiválasztásához, személyre szabott igényei és költségvetése szerint.

A Nagyváradi LEROY MERLIN áruház hétfőtől szombatig 7-21, vasárnap pedig 8-19 óra között tart nyitva, ügyfeleinek gyorspostai szolgáltatásokat, házhoz szállítást, finanszírozást kínál, lehetőség van termék visszaváltásra a vásárlástól számított 90 napon belül, szerszámok bérbe adását biztosítja a vásárlást követően, valamint fa méretre vágást, festék mixelést stb.

„Nagyon örülünk, hogy felvásárolt áruházaink rendkívül komplex korszerűsítési és fejlesztési programjának befejezésekor sikerült egy új áruházat megnyitnunk, ez egy Greenfield beruházás, Románia nyugati részében. A város gyors fejlesztési üteme az utóbbi időben túlszárnyalta minden elképzelésünket. A város infrastruktúrája, korszerűsítése és építészete, valamint a gazdasági növekedés meggyőzött minket arról, hogy jelen kell lennünk ezen a helyen. Szeretném megköszönni Nagyvárad önkormányzatának, Ilie Gavril Bolojan polgármesternek és egész csapatának - mind nagylelkű emberek –, akik aktívan és professzionális módon részt vettek az együttműködésben, ezáltal megmutatták, hogy megértették a beruházások városukba történő vonzásának jelentőségét és, hogy ezek a beruházások a lakosok javára szolgálnak. A Nagyváradi LEROY MERLIN áruház megnyitása új fejezetet nyit a cég romániai fejlesztésében és további bizonyítéka ígéretünknek, nevezetesen, hogy hosszú távra tervezünk Romániában, ahol célunk a korszerű vásárlás élményét nyújtani a románoknak áruházainkban, ahol mindig megtalálják a termékek széles skáláját, mindig alacsony árakon, mindig raktáron, és a legjobb tanácsokat kapják csapatunktól” - mondta Frédéric Lamy, a LEROY MERLIN Románia vezérigazgatója.

[embed]]

***

Az 1923-ban alapított LEROY MERLIN már több mint 370 áruházzal rendelkezik12 országban, és jelenleg piacvezető a barkácsáruházak területén Franciaországban, és harmadik a világon. A LEROY MERLIN az Adeo csoport része, 2011-ben lépett be a romániai piacra és 2015-ben 15 áruházzal bővült az alábbi városokban: Bukarest, Craiova, Ploiesti, Brassó, Konstanca, Kolozsvár, Nagyszeben, Suceava, Marosvásárhely, Bacau, Iasi, Temesvár. A LEROY MERLIN ajánlataival kapcsolatos részletekhez, az érdeklődők hozzáférhetnek a cég honlapján, a www.leroymerlin.ro címen és hivatalos Facebook oldalán, a www.facebook.com/LeroyMerlinRomania címen, hogy tanácsot kapjanak lakásuk  berendezéséhez, vagy átrendezéséhez.(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!