ERDON Helyi hírek

2017.06.19. 11:00

Indokok, hogy miért cseréljük le a hideg/meleg víz mérő órákat az új ITRON vagy BRUNATA vízfogyasztás mérőkre:

- Pénzt takarítanak meg az általános vízmérők és a lakásokban található vízmérők összege közötti különbségek jelentős csökkentésével.

- Pénzt takarítanak meg az általános vízmérők és a lakásokban található vízmérők összege közötti különbségek jelentős csökkentésével.

- Időt takarítanak meg: a leolvasás kívülről történik, beütemezés vagy a tulajdonos lakhelyén való jelenléte nélkül, az önleolvasás havi gondja nélkül.

- A társasház lakói közötti gyanakvás kiküszöbölése a fogyasztások bejelentését illetően.

- Az adatok szimultán átvétele és automatikus bevezetése, az esetleges leolvasási hibák kiküszöbölésével (szigorú pontosság), utolsó generációs felszerelések alkalmazásával.

- Fokozott biztonság az elektronikus plombán keresztül, ami biztosítja a csalások felderítését. Figyelmeztetés az illetéktelen beavatkozásokra.

- Felderíti a belső /egyéni vízvezeték berendezések esetleges veszteségeit.

- Garancia/ingyenes szerviz: a vízfogyasztás leolvasási és kiszámítási szolgáltatásaira kötött szerződés alapján.

- Közelebb az ügyfél szükségleteihez, a számítások helyi telephelyeken történő elvégzésével.

A társaságunk által forgalmazott termékekkel kapcsolatos további felvilágosításért és részletekért, keressenek meg minket az alábbi elérhetőségeken: ELSACO-BRUNATA Kft., P.L. Nagyvárad, Dacia sugárút 46. szám, P11-es tömbház, 4-es lakás, vagy a 0259/415034, 0359/433234, 0755/400225 telefonszámokon, illetve a ioan.cretiu@elsaco-brunata.com e-mail címeken.

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!