ERDON Helyi hírek

2017.06.28. 10:48

Daniela Lazăr asszonyt nevezték ki a Nagyváradi DoubleTree by Hilton szálloda vezérigazgatójává

A vendéglátásban szerzett 20 éves tapasztalatával, Daniela Lazăr a Nagyváradi DoubleTree by Hilton csapatához csatlakozik, hogy a romániai vendéglátás a legmagasabb színvonalú maradjon.

A vendéglátásban szerzett 20 éves tapasztalatával, Daniela Lazăr a Nagyváradi DoubleTree by Hilton csapatához csatlakozik, hogy a romániai vendéglátás a legmagasabb színvonalú maradjon.Szebeni származású lévén, szakmai tanulmányait a nagyszebeni Samuel Brukenthal Német Turisztikai Kollégiumban kezdte, majd a Ploiesti-i Olaj- és Gázmérnöki Egyetem Közgazdasági Karán tanult tovább, a Kereskedelmi, Turisztikai és Szolgáltatások Közgazdasága Karon. Pályája elején helyi utazásszervezőkkel dolgozott együtt, a külföldi turisztikai részlegeket vezetve, majd olyan neves szállodaláncok hoteljeinek értékesítési részlegeit koordinálta, mint a Golden Tulip és Ramada Nagyszebenben, később pedig a DoubleTree by Hilton Bukarestben. Ily módon szakmai tapasztalattal és új szellemmel érkezett Nagyváradra.

„Köszönöm Nagyváradnak, és különösen a DoubleTree by Hilton csapatának a meleg fogadtatást. Örömömre szolgál, hogy ennek a csodálatos szállodának a vezérigazgatója lehetek. Itt, a Nagyváradi DoubleTree by Hiltonban a vendégszeretet, melegség és otthonosság érzései dominálnak, akkor is, ha messze vannak otthonaiktól. A vendégeinkért, a társadalomért vagyunk itt” - nyilatkozta Daniela Lazăr asszony.

„Mi vagyunk a Hilton. Mi vagyunk a vendéglátás, Daniela Lazăr asszony pedig igazolja a tényt, hogy csapatunk kiváló szaktudással rendelkezik minden földrajzi régióban. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy bejelenthetjük: Daniela Lazăr asszonyt neveztük ki a Nagyváradi DoubleTree by Hilton élére, vezérigazgatói pozícióba, hogy tovább vigye a vendégszeretet fényét és melegét.” nyilatkozta Jochem-Jan Sleiffer, az Észak-, Közép- és Kelet-európai régió alelnöke.

A Hilton elől jár a vendégszeretetben és a munkaerőpiacon egyaránt, előtérbe helyezve a humán értékeket, az odaadást és elkötelezettséget annak érdekében, hogy mindazok számára, akik átlépik egy Hilton szálló küszöbét, ez egy felejthetetlen élmény legyen.

A Nagyváradi DoubleTree By Hilton egy teljes körű szolgáltatásokat nyújtó szálloda, amely a vendégek által elvárt kényelmet nyújtja, meleg és barátságos környezetben: szállás korszerű szobákban, csúcstechnológiával felszerelt konferencia- és üléstermek, fitneszterem, úszómedence, eforea spa at Hilton fürdő szolgáltatások és egy mesterszakács által, tökéletes szaktudással elkészített ételkülönlegességek.

A Nagyváradi DoubleTree by Hilton emlékezetes élményt nyújt vendégeinek, úti céljuktól függetlenül, utazzanak üzleti ügyben, vagy turistaként, és már megérkezésükkor a híres cookie-val, a meleg csokis és diós süteménnyel fogadják vendégeiket.

A Nagyváradi DoubleTree by Hilton , a Ștrandului sétány 9. szám alatt található, Nagyváradon, 410051, Bihar megyében, Romániában. Helyfoglalásért látogassanak el a Nagyváradi DoubleTree by Hilton honlapjára, az Oradea.DoubleTree.com címre, vagy hívják a +40259.259.259 telefonszámot.

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!