ERDON Helyi hírek

2017.03.18. 18:37

Csak holtan sikerült elfogni a gyilkost: a negyedik emeletről vetette ki magát Adrian Hladii

A nagyváradi Nufărul negyedben találtak rá a több napja körözött gyanúsítottra a rendőrök. Adrian Hladii kivetette magát a negyedik emeletről, és életét vesztette. 

A nagyváradi Nufărul negyedben találtak rá a több napja körözött gyanúsítottra a rendőrök. Adrian Hladii kivetette magát a negyedik emeletről, és életét vesztette. 

Szombaton este, a nagyváradi Nufărul negyedben találta meg a rendőrség Adrian Hladiit, akit a 24 éves D. D. meggyilkolása miatt már több napja köröztek. A Lotus Center bevásárlóközponttal szembeni egyik tömbháznál került sor a rendőrségi akcióra, melynek célja a gyanúsított elfogása volt. Úgy tűnik, hogy Hladii menekülni akart a készenléti rendőrség megjelenésekor, emiatt ugrott ki a negyedik emeleten lévő lakás egyik ablakából.

A tömbházat körülzárta a rendőrség, a gyanúsítottnak tehát gyakorlatilag semmi esélye nem volt a menekülésre. Valószínűleg már régebb óta beazonosították a rejtekhelyét, a környéket pedig figyelték a rendőrök, és az alkalmas pillanatra vártak, hogy elfogják.

Rendőrségi források szerint a készenléti rendőrség tagjai este fél hét után jelentek meg a lakás ajtajánál. Hladii menekülni próbált, és leugrott a negyedik emeleti tömbházlakás ablakából.

A férfi a tömbház elé zuhant, a sugárút és a Lotus felőli részre. A becsapódás különösen erős volt. A helyszínen tartózkodó gyorsmentők próbálták újraéleszteni, de a férfi rövid időn belül belehalt sérüléseibe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!