ERDON Helyi hírek

2017.02.15. 17:04

Őrizetbe vették a verekedőt

Mindegyik fél mást mond arról, hogy zajlott a verekedés a nagyváradi Stokker vendéglőben. Ami biztos, hogy az egyik érintettet őrizetbe vették.

Mindegyik fél mást mond arról, hogy zajlott a verekedés a nagyváradi Stokker vendéglőben. Ami biztos, hogy az egyik érintettet őrizetbe vették.

Elfogták Călin Siminicet, aki négy személyt is megtámadott kedden a nagyváradi Stokker hotelben. A Petőfi park melletti szállóban a mosdó használata miatt tört ki a botrány, amelynek okozója egyes verziók szerint a nevezett személy volt. A hotel vendéglőjében születésnapot ünnepelt egy társaság, amikor hangoskodást hallottak a mosdó irányából. Ovi D. Pop vállalkozó, fotós elmondása szerint akkor már tartott a skandalum, és őt különösen támadta az illető. Állítólag azon indult vita, hogy Siminic nem tudott bemenni a mosdóba, mert foglalt volt, ezért szétverte a bejárati ajtót, majd rátámadt a bent lévőre, ezt követően pedig Popékra is, akik a zajra odasiettek.

Másik változat

Az 112-t Pop menyasszonya hívta, a megtámadott négy férfit kórházba szállították, Siminic pedig lelépett a helyszínről, majd utólag megpróbálta elérni a feljelentések visszavonását – sikertelenül. Végül ő is kórházba került, az egyik lábán az inak sérültek, kezén horzsolások voltak. Ő azt állítja, provokálták. Elmondása szerint a családjával, köztük menyasszonyával volt a vendéglőben, amikor kiment a mosdóba, véletlenül rányitott valakire, aki szidalmazni kezdte és rácsapta az ajtót. Ezen dühödött fel – állítja Siminic –, és ekkor kezdte el szétverni az ajtót, mire kijött a férfi, akire rányitott, és verekedésbe torkollott az egész, amibe a később odasietők is bekapcsolódtak. Azt is kijelentette, hogy ő nem próbálta elérni a feljelentés visszavonását, csak megkérdezte Popéktól, ők tesznek-e feljelentést, és amikor kiderült, hogy igen, jelezte, hogy ő is fog. Hozzátette: a vendéglőben okozott kárt hajlandó megtéríteni. A 30 éves Siminicet tehát most a rendőrség 24 órára őrizetbe vette. A férfivel kapcsolatban 2006-ban amúgy az merült fel, hogy részt vehetett egy prostituált elrablásában és megerőszakolásában – de végül erre bizonyítékot nem találtak, ügyét ejtették.

Szeghalmi Örs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!