ERDON Helyi hírek

2017.02.08. 14:11

Nyerjen belépőjegyet a Kovács Apollónia-emlékestre!

Kovács Apollónia emléke előtt tisztelegnek a nagyváradi Szigligeti Színházban február 14-én, kedden 18 órai kezdettel, a Kataning Egyesület szervezésében.

Kovács Apollónia emléke előtt tisztelegnek a nagyváradi Szigligeti Színházban február 14-én, kedden 18 órai kezdettel, a Kataning Egyesület szervezésében.

Ha az Erdély Online-nal játszik, kétszemélyes belépőjegyet nyerhet az eseményre! A sorsoláson való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon.verseny@russmedia.ro e-mail címre egészen február 13-án, hétfőn 15 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Kovács Apollónia-emlékest. A sorsolást február 13-án 16 órakor tartjuk, a nyertes nevét közzétesszük portálunkon.

A játékban nem vehetnek részt a Russmedia Kft. és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.

*

A jelen játékszabályzatban foglaltak elfogadásával a játékban résztvevő kifejezetten hozzájárul, hogy személyes adatait a Russmedia Newspaper a nyereményjátékban való részvétel céljából, továbbá piackutatás és közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából megkeresse, személyes adatait kezelje, tárolja és azokat ellenszolgáltatás nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa.

Tudomásul veszi, hogy a fent megadott hozzájárulás visszavonására az erdon.verseny@russmedia.ro, továbbá a 410346 Nagyvárad, Dacia sugárút 34. alá küldött nyilatkozatában van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!