ERDON Helyi hírek

2016.12.05. 14:08

Charter járatok Antalyába

A jövő nyáron a június 17. és szeptember 9. közötti periódusban tizenhárom oda-vissza charter járatot fog működtetni a Blue Air légitársaság Nagyvárad és a törökországi Antalya között.

A jövő nyáron a június 17. és szeptember 9. közötti periódusban tizenhárom oda-vissza charter járatot fog működtetni a Blue Air légitársaság Nagyvárad és a törökországi Antalya között.

A közelmúltban ismét tárgyaltak egymással a Bihar Megyei Tanács és a repülőgépjáratokat üzemeltető társaságok képviselői, melynek témája új charter járatoknak az indítása volt a turisták által kedvelt célállomásokra. A megbeszélést meghozta a várt eredményt, hiszen az önkormányzat közleménye szerint egy újabb charter járat fog indulni jövőre a szabadságolós időszakban, Antalya céllal. „A trend azt mutatja, hogy jelenleg Dél-Európa a legkedveltebb célpont. Ennek megfelelően 2017. június 17-én a Blue Air légitársaság elindítja első charter járatát Antalyába”- nyilatkozta Pásztor Sándor, a Megyei Tanács RMDSZ-es elnöke.

A Bihar megyei turisták tehát- és természetesen nem csupán ők- a 2017. június 17. és szeptember 9. közötti periódusban a nagyváradi repülőtéren ülhetnek fel a Törökország ezen régiójába tartó repülőgépekre. Megjegyzendő, hogy a Blue Airnek ez már a második charter célpontja lesz, azt követően, hogy idén nyáron heti rendszerességgel közlekedtek oda-vissza járatok Nagyvárad és Tel-Aviv közt. Említést érdemel ugyanakkor, hogy a váradi reptéri illetékek a legalacsonyabbak közt vannak számon tartva Romániában, és a megvalósult befektetéseknek köszönhetően a megbízhatóság szempontjából is az élmezőnyhöz tartozik.

Emlékeztetőül: december 16-tól belföldön előnyös árakon lehet repülni Bukarestbe és Jászvásárra, a jövő márciustól kezdve pedig olyan külföldi nagyvárosokba indulnak menetrendszeri járatok, mint Barcelona, Milánó, Torinó, Nápoly és Catania.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!