ERDON Helyi hírek

2016.09.29. 15:07

Magyar Vállalkozók Bálja

Magyar vállalkozók számára szerveznek bált Nagyváradon október 28-án, 21 órai kezdettel, a nagyváradi Lotus Center rendezvénytermében.

Magyar vállalkozók számára szerveznek bált Nagyváradon október 28-án, 21 órai kezdettel, a nagyváradi Lotus Center rendezvénytermében.

A hiánypótló rendezvény célja: közvetlen hangulatban ismertetni meg egymással a sok területen jelen lévő, de a legtöbb esetben egymásról nem is tudó, egymás tevékenységét nem ismerő nagyváradi és Bihar megyei magyar vállalkozói réteget. Mint a csütörtöki, az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Kócza Erika főszervező és Pető Dalma társszervező megfogalmazta, „átlátszóvá” szeretnék tenni ezt a szegmenst, összehozni a vállalkozói közösséget egy színvonalas, ülő vacsorás, táncos est keretében.

Pozitív fogadtatás

Mint elhangzott, a bál ötletét igen pozitívan fogadták, sokan jelentkeztek is már, de erre természetesen a továbbiakban is van lehetőség: a részvételi szándékot lehet jelezni az esemény Facebook-oldalán, illetve a 0742–901–902 (Kócza Erika) vagy 0740–186–308 (Pető Dalma) telefonszámokon. Ugyanezeken az elérhetőségeken lehet bővebb információkat is igényelni, de azért a szervezők elárultak pár „kulisszatitkot”. Például azt, hogy welcome drinkkel, hideg és meleg előétellel, kétféle főfogással, ünnepi tortával várják a vendégeket, az italfogyasztás pedig korlátlan lesz. A zenét a Kiss Music Band fogja szolgáltatni, a 80-as, 90-es évek és napjaink magyar slágereire táncolhatnak a résztvevők. Egy mini díjkiosztó gálára is sor kerül, melynek keretében több kategóriában díjazzák a vállalkozásokat. A belépő ára 185 RON/fő, öltözékként a hölgyeknek koktél ruha vagy kisestélyi, az uraknak öltöny javallott.

Mint megtudtuk, a ’90-es években volt szervezve egy hasonló rendezvény, azonban a folyamat megszakadt. Kócza Erika és Pető Dalma pedig úgy vélik, szükséges összehozni a magyar vállalkozói közösséget, hiszen „kell tudjunk egymásról”. Ugyanakkor bíznak abban, hogy a hagyományteremtő szándékkal életre hívott vállalkozói bál megteremtheti a lehetőséget egy, a polgárosodó Nagyvárad idejében zajló bálok hangulatának felelevenítéséhez. Az esemény médiatámogatója a Bihari Napló.

Tököli Magdolna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!