ERDON Helyi hírek

2016.07.04. 16:58

Nyerjen jegyet a Nyári Színházi Fesztivál előadására!

Játsszon az Erdonnal, és nyerjen belépőjegyet A kellékes című előadásra!

Játsszon az Erdonnal, és nyerjen belépőjegyet A kellékes című előadásra!

Szerdán, július 6-án kezdődik a Nagyváradi Magyar Diákszövetség, az RMDSZ és a nyíregyházi Mandala Dalszínház által rendezett Nyári Színházi Fesztivál Váradon. Elsőként E. Streul A kellékes című darabját adják elő a várszínpadon: a 21 órakor kezdődő előadás címszerepét Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész alakítja.

Ha az Erdonnal játszik, egyszemélyes belépőt nyerhet az előadásra! A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon.verseny@russmedia.com e-mail címre egészen július 5-én, kedden este 19 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: A kellékes nyereményjáték. A sorsolást július 5-én 19 órakor tartjuk, a nyertesek neveit közzétesszük portálunkon. A jegyeket másnap, július 6-án 12–18 óra között lehet majd átvenni szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34. szám).

A Nyári Színházi Fesztivállal, és további nyereményjátékokkal kapcsolatosan figyeljék a Bihari Naplót is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!