ERDON Helyi hírek

2016.07.19. 15:25

Munkálatok a váradi Fő utcán

A nagyváradi Fő utcán közmű- és útburkolat felújítási munkálatok kezdődnek a lakosságnyilvántartó hivatal és a Körös áruház közötti szakaszon.

A nagyváradi Fő utcán közmű- és útburkolat felújítási munkálatok kezdődnek a lakosságnyilvántartó hivatal és a Körös áruház közötti szakaszon.

Annak érdekében, hogy semmi se akadályozza a munkálatokat, a Barátok temploma melletti taxiállomást átköltöztették az utca másik oldalára a 33-35. szám alatti épületek mellé. Jelenleg a Hőszolgáltató vállalat várja az ajánlatokat a fűtéscsövek kicserélési munkálataira, melynek során 160 méternyi fővezetéket, valamint az ottani műszaki aknákat cserélik ki mintegy 86 ezer euró értékben. Ezek a munkálatok szeptember 10-ig tartanak majd. Ezt követően a váradi önkormányzat által kijelölt kivitelező veszi át a terepet, és kiszélesíti az említett szakaszon a járdát egészen a Körös áruház előtt, szintén felújítás alatt álló térig. A járdát ugyanolyan porfir és gránit burkolattal látják el, mint amilyen burkolatot a Körös áruház előtti tér is fog kapni. Ugyanennek a munkálatnak a keretében, ami mintegy három hónapot vesz majd igénybe, kiépítik az esővízelvezetést, és a díszkivilágítást is. A munkálat költségvetése 3.180 ezer lej.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!