ERDON Helyi hírek

2016.06.26. 18:39

Tömeg és jó hangulat a Republic koncerten

A pénteki és szombati koncertek közül a legnagyobb érdeklődést a Republic fellépése övezte – ez alkalomból meg is telt a vár.

A pénteki és szombati koncertek közül a legnagyobb érdeklődést a Republic fellépése övezte – ez alkalomból meg is telt a vár.

A váradi koncert emlékezéssel indult, az első dal felvételről szólt, így a 2013-ban elhunyt Bódi László „Cipő” hangja töltötte be a várat. Az emlékezés pillanatára és a meghatódottságra gyógyír volt a közönség hatalmas tapsa, ezt követően egymást követték a népszerű dalok. Kicsik és nagyok, idősek is fiatalok együtt énekelték a zenekarral a legnagyobb slágereket, a heves tapsnak köszönhetően pedig a ráadás sem maradt el.

Töretlen népszerűség

Az 1990 óta töretlen népszerűségnek örvendő zenekar számtalan slágert adott a magyar könnyűzenének, a Republic Cipő halála után is megtartotta népszerűségét. A zeneszerző és szövegíró elhunyta után a zenekar tagjainak többsége úgy döntött, hogy Republic 67 néven továbbviszik a zenekar zenei örökségét. A számos zenei díjat, arany- és platinalemezt maga mögött tudó formációban jelenleg négyen játszanak: Nagy László Attila – dob, Patai Tamás – gitár, Boros Csaba – basszusgitár, ének és Halász Gábor – gitár, vokál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!