ERDON Helyi hírek

2016.06.28. 15:35

Szájharmonika, ritmus és piszkos blues

A szakadó eső sem tudta kedvét szegni a Pribojszki Mátyás Bandnek és kis átszervezés után sziporkázó koncertet tartottak a vár nyári színházában.

A szakadó eső sem tudta kedvét szegni a Pribojszki Mátyás Bandnek és kis átszervezés után sziporkázó koncertet tartottak a vár nyári színházában.

A Szent László Napok vasárnapi koncertjei veszélybe kerültek a zápor miatt, végül mindet megtartották. Egyedül a magyarországi Pribojszki Mátyás Band koncertje csúszott egy órát, végül sátrakkal felszerelkezve a vár nyári színházának színpadán rendezkedtek be és egy laza, hangulatos kis koncerttel örvendeztették meg a jelenlevőket. Zenéjük sokakat becsalogatott a nyári színházba, a koncert végén pedig a nézők tapsviharral köszönték meg az élményt.

Pribojszki Mátyás, az együttes frontembere jelenleg az egyik legismertebb kortárs magyar szájharmonikás Európában, az elmúlt több mint húsz évben mintegy harminc országban lépett fel zenekaraival, illetve különböző formációival. A Pribojszki Mátyás Band tagjai mind kiváló bluesmuzsikusok, akiket a legjobbak között tartanak számon Magyarországon: Pribojszki Mátyás (szájharmonika, ének), Szász Ferenc (gitár, vokál), Molnár Dániel (dob), csizmadia László (basszus-gitár). A váradi blueskedvelő közönség először hallhatta az együttest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!