ERDON Helyi hírek

2016.05.24. 12:49

Váradi táncsikerek Kecskeméten

A napokban országos Dance Universum versenyt szerveztek Kecskeméten, amelyen a Szabó Tímea koreográfus által irányított váradi Sunshine Dance is részt vett. Szép sikereket értek el.

A napokban országos Dance Universum versenyt szerveztek Kecskeméten, amelyen a Szabó Tímea koreográfus által irányított váradi Sunshine Dance is részt vett. Szép sikereket értek el.

A Nagyváradi Sunshine Dance-csapat is részt vett a kecskeméti országos Dance Universum elnevezésű versenyen, mely immár negyedik alkalommal kerültmegrendezésre. Több kategóriában nevezhettek a versenyzők- például show-, színpadilátványtánc, open, hip-hop stb., és ezeken belül profi, valamint amatőr kategóriákbanis lehetett indulni.

A verseny május 22-én a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban zajlott,nagyszabású keretek között. A sok fáradságos munka gyümölcse nem maradt el,ugyanis 7 első és 3 második helyezést értek el a Sunshine Dance versenyzői SzabóTímea vezetésével, aki ráadásul azon szakmai elismerésben is részesült, hogy átvehette a legjobb koreográfusnak járó különdíjat.

Eredmények

Az eredmények: I. helyen végezett Gogucz Ingrid- show egyéni, gyerek kategória; Bodea Renáta- show, egyéni junior; a Gogucz Ingrid- Bodea Renáta páros- duo show;a Zsebe Andrea- Handlery Dóra páros- duo látványtánc; a Casino című nagycsapatos tánc- profi látványtánc, az Aliens című kis csapatos tánc, amatőr kategória, valamint Marginea Ioana -show, egyéni felnőtt kategória.

II. helyen végeztek: Szabó Gréta akrobatikus látványtánc, gyerek kategória; Bodea Anita- show, egyéni junior, valamint Zsebe Andrea - akrobatikus látványtánc junior.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!