ERDON Helyi hírek

2016.04.07. 13:22

Gyere, örüljünk együtt a tavasznak, a BombonERA-val, Piroskával és Wall-E-vel

Újra gyermekhétvége lesz az ERA Parkban.

Újra gyermekhétvége lesz az ERA Parkban.

Április 9-én, szombaton 11 órára meghívjuk a kicsiket a bevásárlóközpont rendezvénytermébe, ahol a Mária Királyné Színház Arcadia Társulata bemutatja Piroska és a farkas című előadását, a világ egyik legnépszerűbb meséjének modern adaptációját, amiből a gyermekek levonhatják majd a tanulságokat.

Ugyanaznap 17 és 19 óra között a kupola alá várják a lurkókat egy új BombonERA és Barátai műhelybe, melynek mottója ezúttal „Kivirágoznak a kertek”. Ennek keretében a kicsik sokat tanulhatnak a tavaszról és próbára tehetik kreativitásukat a legszebb évszakkal kapcsolatos, nem szokványos anyagból improvizált tárgy elkészítésével.

Vasárnap 11 órakor Wall-E, a kis robot vonja be a gyerekeket a Föld megmentéséért folytatott harcba. A filmet az ERA Park rendezvénytermében mutatják be román szinkronnal.

Mint általában mindig, ezekre az eseményekre a belépés mindenki számára ingyenes. Szeretettel várjuk Önöket!

További információkat találnak a bevásárlóközpontban zajló eseményekkel kapcsolatban az era-oradea.ro honlapon és a Nagyváradi ERA Park Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!