ERDON Helyi hírek

2016.03.22. 17:13

A divatkedvelők számára megnyílt a Designers Store, a nagyváradi divattervezők boltja, az ERA Parkban!

Szereti Ön követni a trendet és már régóta szerette volna kipróbálni egyes váradi divattervezők kreációit? Az ERA Park most lehetővé teszi ezt, és a Designers Store-val gazdagítja tavaszi kínálatát.

Szereti Ön követni a trendet és már régóta szerette volna kipróbálni egyes váradi divattervezők kreációit? Az ERA Park most lehetővé teszi ezt, és a Designers Store-val gazdagítja tavaszi kínálatát.

Egy új boltról van szó, ami a bevásárlóközpont kupolája alatt kapott helyet, ahol a ruhákon, lábbeliken, a kézzel készített ékszereken és hazai divattervezők kézjegyével ellátott táskákon kívül, kizárólag Nagyváradon elérhetők a Baroko márkájú luxus kelmék is!

„A boltunkban található termékek 90%-a helyi divattervezők munkája. Én is a szakmában dolgozom, van egy szabóműhelyem és nagyon szerettem volna nyitni egy ilyen üzletet. De azt akartam, hogy ez több legyen mint egy üzlet. Éppen ezért hoztam be a Baroko kelméket is. Olyan finom anyagokról van szó, amilyeneket nem lehet kapni a városban. Hozzávetőleg 300 féle méterárunk van ebből a márkából, melyek többsége Ázsiából származik.” - magyarázza Alice Popa Butincu, a tulajdonos.

Alice Popa, Diana Barbur, Diana Bartolf, Alexandra Marin, Ioana Silaghi, Ştefania Pătcaş, Iulia Filip, Ioana Meşter és Monica Anton néhány azon nevek közül, amiket megtalálnak a Designer Store-ban.

Bár a termékek többsége luxus kivitelezésű, csipkékkel és hímzésekkel díszített, casual stílusú ruhák is megtalálhatók itt. Az árak pedig mindenki zsebének megfelelők. Egy méter Baroko anyag ára például 60 lejtől 650 lejig terjed, fátyol anyagok pedig már 25 lejtől kaphatók. Azok a hölgyek, akik alkalmi ruhát keresnek, van miből válogassanak. Egy nappali ruha ára pedig 160 lejtől kezdődik.

„Termékeink általában egyediek. Legfeljebb egy-két darabot hozunk minden modellből, de fontos tudni, hogy megrendelésre is dolgozunk. A boltban van egy szabóműhely, és ha például megtetszik valakinek egy modell, de más színt vagy méretet szeretne belőle, átalakítjuk azt, vagy összehozunk egy találkozót a divattervezővel. A lényeg, hogy bármit elkészítünk, beleértve az ékszereket is, sőt minden átalakítás benne van a termék árában, vagyis nem kell pluszban fizetni a módosításokért.” - tette hozzá Alice Popa Butincu.

Az emberek elfoglaltságára gondolva, az üzlet minden nap, még vasárnap is nyitva tart 10 és 21 óra között.

Többet megtudhatnak az üzlet ajánlatáról, termékeiről a Designers Store Era-Oradea Facebook oldaláról (https://www.facebook.com/DesignersStoreOradea)!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!