ERDON Helyi hírek

2015.10.26. 12:02

Kitárulkozó stand up – Galla Miklós előadása Nagyváradon

Nagyváradon lép fel Galla Miklós magyar humorista, zenész, a Holló Színház vezetője, a L’art pour l’art Társulat egykori tagja.

Nagyváradon lép fel Galla Miklós magyar humorista, zenész, a Holló Színház vezetője, a L’art pour l’art Társulat egykori tagja.

A humorista ezúttal őszintén beszél élete olyan eseményeiről, amelyekről eddig hallgatott. „Ami az önéletrajzomból kimaradt” – a címe az egyik szegmensnek. „Ami nem maradt ki az önéletrajzomból” – szól a másik. Vetítéssel egybekötve elmeséli az interneten terjedő kitárulkozós fotóinak történetét. De lesz egy exkluzív, máshol nem látható kép is. A festészet iránti új szerelméről is lesz szó poénos, szórakoztató formában. Lehet majd fotózkodni is vele, de rendhagyó módon nemcsak a műsor után, hanem közben is! Az énekléssel egybekötött vicces topogásról sem feledkezik meg, valamint elmeséli májusi, Eric Idle-lal, a Monty Python csoport tagjával történt találkozását és Laár Andrással való kibékülésének történetét is. Ezeket követően a műsor megy tovább, mint a gőzmozdony, durrannak a poénok.

Az előadás pénteken 19 órától lesz látható a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében.

Az előadásra a helyszínen váltható belépő 25 lejbe kerül, ami egyben tombolajegy is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!