ERDON Helyi hírek

2015.09.09. 11:35

Utólagos beleegyezés

A nagyváradi helyi tanács keddi ülésén engedélyezte az Olteniei utcai gyalogos vasúti felüljáró lebontását, noha a vashidat már a múlt héten lebontották.

A nagyváradi helyi tanács keddi ülésén engedélyezte az Olteniei utcai gyalogos vasúti felüljáró lebontását, noha a vashidat már a múlt héten lebontották.A tanácsülésen a szociáldemokrata párti (PSD) Doinea Bunea fel is tette a kérdést: hogy lehet az, hogy csak most döntenek a vashíd lebontásáról, miután azt már lebontották. A városvezetés részéről Nadia Has, a polgármesteri hivatal gazdasági igazgatóságának ügyvezető igazgatója válaszolt, elmondva, hogy hozzájuk augusztus 21-én érkezett meg a vashíd bontására vonatkozó kérelem, és attól az időponttól számítva ez az első helyi tanácsülés. Az igazgató ezzel a válaszával nem adott magyarázatot arra, miért bontották le a vashidat a helyi tanács beleegyezése nélkül, mindazonáltal a tanácsosok nem firtatták tovább a dolgot, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) és az RMDSZ alkotta koalíció megszavazta a tanácsi határozatot, a négy szociáldemokrata tanácsos tartózkodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!