ERDON Helyi hírek

2015.09.01. 09:16

A vizelet inkontinencia és a genitális süllyedés kezelése maximum 30 perc alatt, kockázat nélkül!

Ideális, utolsó generációs beavatkozás: kórházba való beutalás, bemetszés, fájdalom vagy utólagos gyógyszeres kezelés nélkül.

Ideális, utolsó generációs beavatkozás: kórházba való beutalás, bemetszés, fájdalom vagy utólagos gyógyszeres kezelés nélkül.

Ha a szülés, nagy fizikai erőkifejtés, a női nemi szervek különböző betegségeinek tüneteként, ha az elhízás miatt, vagy ha a menopauza után lép is fel, a vizelet inkontinencia a leggyakoribb betegség, amivel a nők küzdenek. Három nőből egy küzd vizelettartási problémával, ennek ellenére a legtöbben nem akarnak beszélni róla.

Gyakran megy mosdóba, még ha kis mennyiségű folyadékot is fogyasztott? Amellett hogy kellemetlen és sok időt is elveszteget ezzel, főként ha munkában van, a vizelet inkontinencia egyáltalán nem normális állapot. A normális vizeletürítési szám hat-nyolc alkalom 24 óra alatt (egy éjszaka és a többi nap közben). A vizelési inger először akkor lép fel, ha a húgyhólyagban körülbelül 300 ml vizelet gyűl fel. Ha problémái vannak a húgyhólyagjával és egy nap akár tízszer is ki kell menjen a mosdóba, jobb ha lépéseket tesz és elkezdi kezeltetni a vizelettartási problémát. Az önkéntelen vizeletürítés egyáltalán nem normális dolog, még ha csak nagyon kis mennyiségről is van szó!

A genitális süllyedéskor a kismedencei a szervek, mint például a méh, a húgyhólyag, a végbél vagy akár a hüvely, lesüllyed természetes helyzetéből, kezelés nélkül egészen a hüvelynyílásig. Ezeket a szerveket egy komplex izomból és ínból álló rendszer tartja a helyén, de az izmok és inak elvékonyodhatnak vagy elhasználódnak így instabillá válhat a szervek rögzítése is. A leggyakoribb kockázati tényezők: a szülés, a menopauza vagy a méheltávolítás. Más tényezők lehetnek: túlsúlyosság, intenzív fizikai tevékenység, idős kor. A tünetek a következők lehetnek: nyomást érezhetnek a hüvelyben vagy a medencén, gyakori húgyúti fertőzések, fájdalommal járó közösülés, nehéz székelés vagy vizeletürítés, vizelettartási problémák vagy a méhnyak, hüvely süllyedése.

Szerencsére ezeket a problémákat már egy új eljárással kezelheti, méghozzá lézerrel, ami stimulálja a kollagén termelődését a saját szervezetében, ez semmilyen kockázattal nem jár, nem kell befeküdjön a kórházba, nincsenek műtéti hegek, nincs altatás, sem fájdalom és a kezelést követően sem kell gyógyszert szednie, mindezt elérhető áron, olcsóbban mint más országokban. Ezt az új beavatkozást Nagyváradon dr. Petru Chitulea végzi, aki speciálisan képzett ennek a lézerterápiának a használatában. A dailyrecord.co.uk szerint azok a szalagok és hálók, amelyeket jelenleg beültetnek a süllyedés vagy inkontinencia kezelésére, be vannak tiltva Skóciában, Nagy Britanniában és Írországban is. A kezelésre vonatkozó további információkért vagy konzultációs időpont egyeztetéséért hívják a 0359-433.433-as telefonszámot vagy keressék fel a www.doja49.ro vagy www.fb.com/cicv.ro honlapokat.

Fontos tudni, hogy ezek a problémák nem szűnnek meg maguktól, hanem súlyosbodnak is ha nem kezelik. Ez a lézerterápiás beavatkozás ugyanolyan sikeres, mint a műtéti beavatkozások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!