ERDON Helyi hírek

2015.06.25. 12:26

Forgalomváltozás gerendák miatt

Nagyvárad- Június 29. és július 4. között szervezik meg azoknak a gerendáknak az első szállítását, melyeket a gyorsforgalmi útnak a Dózsa György és a Kórház utcák kereszteződésében épülő felüljárójánál szerelnek fel.

Nagyvárad- Június 29. és július 4. között szervezik meg azoknak a gerendáknak az első szállítását, melyeket a gyorsforgalmi útnak a Dózsa György és a Kórház utcák kereszteződésében épülő felüljárójánál szerelnek fel.

A kivitelező konzorcium a vonatkozó szerződés alapján ezért két darut szerel fel a Kórház utca irányából, minek következtében június 29-től a Vágó József utca és Kórház utca 6. szám közé eső útszakaszt elzárják a gyalogos és a gépjármű forgalom elől. A közlekedést a rendőrség irányítja majd, illetve tereli a Kórház utca- Vágó József utca- G. Enescu utca- Bărăganului utca- Dózsa György utca irányba. Azok, akiknek a E. Teodoroiu utcában laknak, házaikat az Izvorului és Depoului utcák, illetve a Colinelor- Bartók Béla- V. Cârlova utcák felől közelíthetik meg. Június 30-án a speciális konvoj 3 óra körül a Selgros bevásárlóközpont mellett, a Nufărului utcában fog megállni, majd továbbhalad a Nufărului utca- D. Cantemir utca- Magheru sugárút- Kórház utca vonalon, egészen a jelzett felüljáróig, rendőri felvezetéssel.

A Kórház utca környékén a gerendákat július 1-ig helyezik ki, majd a felszereléseket a Dózsa György utca felőli részre költöztetik, körülbelül 12-22 óra között. Július 2-án a konvoj az említett útvonalon halad úgy, hogy hajnali 3 óra körül érkezik meg az egyetem orvosi kara mellé. Július 2-4. között ezért lezárják a Dózsa György utcát egészen a Graurilor utcával való kereszteződésig, amíg elszállítják a darukat. Alternatív közlekedési útvonalat jelenthet a Kórház utca. Ezt követően július 30. és augusztus 3. között újabb gerendaszállítmány érkezik, ezért szintén forgalomkorlátozások lesznek. Amíg tartanak a munkálatok, az önkormányzat arra kéri a környéken lakókat, hogy ne parkoljanak ott az autóikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!