ERDON Helyi hírek

2015.02.05. 15:53

Az első Magneti Marelli checkstar szerviz Nagyváradon (R)

2015. január 22-én, csütörtökön avatták fel első Magneti Marelli checkstar szervizt Nagyváradon. A szerviz a Kolozsvári úton a 245A szám alatt, az AutoGraMar keretén belül található és a Materom, valamint az AutoGraMar cégek nyitották meg – mint a világon az egyik legnagyobb, legismertebb autóalkatrész előállító, a Magneti Marelli franchise hálózat részét.

2015. január 22-én, csütörtökön avatták fel első Magneti Marelli checkstar szervizt Nagyváradon. A szerviz a Kolozsvári úton a 245A szám alatt, az AutoGraMar keretén belül található és a Materom, valamint az AutoGraMar cégek nyitották meg – mint a világon az egyik legnagyobb, legismertebb autóalkatrész előállító, a Magneti Marelli franchise hálózat részét.

Az ünnepi eseményen jelen volt a partner Materom cég vezérigazgatója, Ioan Matei Baciu, illetve az AutoGraMar cég menedzsere, Graţian Guiaş, a checkstar koncepciót pedig a Magneti Marelli Közép- és Kelet-európai képviselője Radomski Przemyslaw mutatta be.

Az ünnepi beszédek és az avatószalag átvágása után gyakorlati bemutatót tartottak.

Az avató imával vette kezdetét. Graţian Guiaş, az AutoGraMar menedzsere bemutatta az általa feleségével, Mariaval együtt vezetett cég történetét, aminek jelenleg több mint 130 ügyfele van. „Tevékenységem az autós területen már gyermekkoromban elkezdődött. Apámtól örököltem a mesterséget, aki sofőr és autószerelő volt. Az autós ágazatban folytatott tanulmányaim befejezését követően igazából elkezdtem dolgozni a szakmában” mesélte izgatottan Graţian Guiaş, aki jobban hozzászokott az overallhoz, mint az öltönyhöz. Már fia is a nyomdokaiban jár. Bár még csak 15 éves, tevékenyen részt vesz a cég tevékenységében és hozzájárul a cég zökkenőmentes működéséhez.

Az AutoGraMar cég neve a menedzser és felesége kezdőbetűit viseli, és mint mondja a család szent dolog a számára.

2007-ben az AutoGraMar aláírt egy szerződést a Gregoor Trucks-val, az Iveco márka legnagyobb flamand területi képviselőjével, de 2008 közepén, előre nem látható családi problémák miatt időlegesen abbamaradt az együttműködés.

Komolyság és professzionalizmus

„Miután egy másik szinten tapasztalatot szereztem, az országba visszatérve megpróbáltam alkalmazottaim körében is megvalósítani a komolyságra, professzionalizmusra és átláthatóságra alapozott szakmai elveimet”, fejtette ki az AutoGraMar tulajdonosa.

A társaságnak jelenleg 12 alkalmazottja van, de új munkahelyek létrehozását is tervezik. Itt elsősorban frissen végzett diákokra gondolnak, két iskolából, akik a cég keretében végzik gyakorlatukat. Az AutoGraMar nagy hangsúlyt fektet a alkalmazottaik folyamatos képzésére szakmai tréningek és szaktanfolyamok révén.

Új technológiák

A társaság egy másik fontos célkitűzése, az új szerviztechnológiák folyamatos gyakorlatba ültetése, a gyártó által ajánlott kritériumok függvényében (a műszaki dokumentáció és a diagnosztikai műszerek folyamatos aktualizálása), a RAR elvárások tiszteletben tartásával.

„Továbbra is számítunk az Önök jó együttműködésére, nyitottak maradunk az ötleteikre, javaslataikra.

Együttműködésünknek természetesen a szolgálatkészségre, korrektségre és kölcsönös tiszteltre kell alapulnia, úgy ahogy megmutatja azt nekünk a Megváltó Jézus Krisztus Máté evangéliumában: »a ti beszédetekben az igen legyen igen, a nem pedig nem« és akkor a dolgok a kívánt jó irányban fognak haladni”, mondta Graţian Guiaş a megnyitón jelen lévő meghívottaknak.

Az AutoGraMar és a Materom várja ügyfeleit, forduljanak bizalommal a Kolozsvári út 245A szám alatti checkstar szervizhez. Mindenféle típusú szervizt elvégzünk minden típusú gépkocsik, a kis autók és a nagy autók esetében egyaránt.

(Fizetett hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!