ERDON Helyi hírek

2014.12.22. 11:04

Váradi lány nyerte az X-faktort

Egy tizenöt esztendős nagyváradi lány, Tóth Andrea nyerte az X Faktor zenei tehetségkutató műsor idei magyarországi kiadását. Több mint 9200 jelentkező közül került ki ő győztesként.

Egy tizenöt esztendős nagyváradi lány, Tóth Andrea nyerte az X Faktor zenei tehetségkutató műsor idei magyarországi kiadását. Több mint 9200 jelentkező közül került ki ő győztesként.

Tóth Andrea a nagyváradi Művészeti Líceum diákja, idén júniusban jelentkezett több ezer vetélytársával együtt az X Faktor zenei tehetségkutató műsor 2014-es kiadására. „Nagyon boldog vagyok”- nyilatkozta hétfőn az Erdély Online-nak magántanárnője, Molnar Mónika, aki a fiatal tehetség családtagjaival együtt- akik mindvégig támogatták őt- a helyszínen tekintette meg a vasárnap este zajlott döntőt. Azon meggyőződésének adott hangot: Andi joggal nyerte meg a versenyt, hiszen szinte minden könnyűzenei műfajban kipróbálták, és tökéletesen helytállt úgy, hogy közben megtartotta egyéniségét, saját stíluselemeit. Úgy jellemezte tanítványát: egy nagyon ambiciózus fiatal hölgy, aki tizenöt évesen már nem gyermek, de még nem felnőtt, mégis a nála idősebb pályatársait meghazudtoló érettséggel dolgozik a kitűzött cél elérése érdekében, vagyis hogy bebizonyítsa azt, milyen kitűnően tud énekelni, illetve mennyire jó úton halad.

Annyira komolyan gondolta mindezt, hogy a nyáron például kirándulásokról és egyéb szórakozási lehetőségekről is lemondott, ehelyett inkább naponta órák hosszát gyakorolt, édesapja segítségével is tanulta a dallamokat. „Most minden összejött neki: a szerencse is rámosolygott, és ugyanakkor tehetségének köszönhetően eljutott odáig, hogy énektudását egy jelentős sikerrel koronázta meg”- hangsúlyozta a tanárnő, aki egyébként korábban a Megasztár-győztes Tolvai Renátát is tanította.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!