ERDON Helyi hírek

2014.08.04. 12:17

Befedik a Páris patakot

A nagyváradi helyi tanács elfogadta a Páris patak befedéséről szóló határozattervezetet. A beruházás összértéke 1.156.021 lej, melyet az önkormányzat saját, vagy vagy más anyagi forrásokból bocsátanak majd a kivitelező rendelkezésére.

A nagyváradi helyi tanács elfogadta a Páris patak befedéséről szóló határozattervezetet. A beruházás összértéke 1.156.021 lej, melyet az önkormányzat saját, vagy vagy más anyagi forrásokból bocsátanak majd a kivitelező rendelkezésére. A kivitelezés időtartama tizenkét hónap. A határozat szakjelentése szerint a Dózsa György, Pasteur és Branului utcákról a Páris patakba folyik a szennyvíz az esővíz elvezető csatornákon keresztül, az így szennyezett patak pedig a Sebes-Körösbe ömlik. Az elfogadott határozat értelmében szennyvízelvezető csatornát építenek és a meglévő esővíz elvezető csatornát is szennyvíz elvezető csatornává alakítják át, és a város csatornarendszeréhez kötik majd hozzá. A Páris patakhoz egy újonnan megépülő az esővíz elvezető csatornát csatlakoztatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!