ERDON Helyi hírek

2014.02.20. 12:37

Pedagógusképző a Csillagocska Alapítványnál

Az immár hagyományossá vált pedagógusképzés az idén is megszervezésre kerül Nagyváradon, a Csillagocska Alapítvány társszervezésében.

Az immár hagyományossá vált pedagógusképzés az idén is megszervezésre kerül Nagyváradon, a Csillagocska Alapítvány társszervezésében. A képzésre mindazon pedagógusok jelentkezését várjuk, akik a népi hagyományainkra, jeles napjainkra, ünnepi szokásainkra, népi gyermekjátékainkra, táncainkra, népdalainkra, kézműves mesterségeinkre hangsúlyt fektetnek oktatói munkájuk során. A 72 óra alatt néprajzi ismereteinket is bővítjük, valamint pszihológus közreműködésével megvizsgáljuk a fentiek szerepét gyermekeink egészséges fejlődésében. A képzés végeztével a Bihar Megyei Pedagógusok Háza által kibocsájtott igazolást állítunk ki minden egyes részvevő számára. A helyek száma korlátozott, jelentkezési határidő február 28. A jelentkezési ívet letölthetik a www.csillagocskaalapitvany.ro weboldalról, vagy átvehetik a Csillagocska Alapítvány székhelyén. A kitöltött íveket a fent említett dátumig kérjük visszajuttatni az Alapítványhoz, vagy digitálisan elküldeni a csillagocska.alapitvany@gmail.com e-mail címre. A képzést a Romániai Magyar Néptánc Egyesület és a Csillagocska Alapítvány partnerségben szervezi. A képzés létrejöttét az Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési és Népművészeti Kollégiuma támogatja. Kapcsolattartó személy:  Benedek Árpád zenepedagógus, néptáncoktató, tel.: 0745–268–218.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!