ERDON Helyi hírek

2013.06.05. 13:44

Ideiglenes lakcím

Az ideiglenes lakcímbejegyzéssel kapcsolatos tudnivalókról tájékoztat közleményben a Bihar megyei Lakossági Nyilvántartó. A személyazonossági okiratra történő bejegyzés legfeljebb egy évig érvényes, amikor lejár, újra kell igényelni.

Az ideiglenes lakcímbejegyzéssel kapcsolatos tudnivalókról tájékoztat közleményben a Bihar megyei Lakossági Nyilvántartó. A személyazonossági okiratra történő bejegyzés legfeljebb egy évig érvényes, amikor lejár, újra kell igényelni.A szükséges dokumentumok: típuskérvény, személyazonossági okirat, az ideiglenes címet igazoló dokumentum (eredeti és másolat), okmánybélyeg illeték, az elszállásoló személyazonossági okirata, valamint írásos beleegyezése arról, hogy a szóban forgó személyt befogadja. Amennyiben nem tud személyesen eljönni, a szállásadó közjegyzőnél, Románia Konzulátusánál, vagy az adott ingatlanhoz legközelebb eső rendőrőrs képviselőjének jelenlétében is kitöltheti a nyilatkozatot, a 2006 évi 1375 sz. kormányhatározat értelmében.

Címkék#lakcím

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!