ERDON Helyi hírek

2012.10.19. 15:42

Beruházók a magánszférában

Október 24-én, szerdán a nagyváradi Ramada Szálló konferencia termében A beruházók bevonása, finanszírozása és garanciája a magánszférában elnevezéssel közös megbeszélést szervez a Medien Conferences, a România Liberă lap és Román Garancia Alap.

Október 24-én, szerdán a nagyváradi Ramada Szálló konferencia termében A beruházók bevonása, finanszírozása és garanciája a magánszférában elnevezéssel közös megbeszélést szervez a Medien Conferences, a România Liberă lap és Román Garancia Alap. A rendezvény résztvevői a helyhatóságok, a Gazdasági és Kereskedelmi Minisztérium, a Kereskedelmi Kamarák, vállalkozói egyesületek, bankok, beruházók, vállalati menedzserek képviselői lesznek. A nagyváradi esemény támogatói a Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Romániai Bankok Egyesülete, valamint a Bihar megyei Vállalkozók Egyesülete, míg a konferencia hivatalos támogatója a Román Garancia Alap lesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!