ERDON Helyi hírek

2012.07.26. 17:28

Új vendéglő a Fő utcán

Nagyvárad - Eldorado a neve annak az új vendéglőnek, mely a napokban nyílt meg a Fő utcán, ott, ahol korábban a Kingart üzlet volt. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartott a tulajdonos.

Nagyvárad - Eldorado a neve annak az új vendéglőnek, mely a napokban nyílt meg a Fő utcán, ott, ahol korábban a Kingart üzlet volt. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartott a tulajdonos.

 

Amint Papp Zsolt vállalkozó elmondta, míg a szintén általa működtetett Lactobárba főleg fiatalok járnak, ebbe az étterembe az idősebb korosztályt várják, s ennek megfelelően igényesebb ételekkel szolgálnak, az árak is pedig egy kicsivel magasabbak. A lokál hangulata laza, s első sorban azokra számítanak, akik kikapcsolódásra vágynak baráti társaságban.

Az Eldorado azzal a céllal jött létre, hogy minél több színt vigyen a Fő utca életébe, hangzott el. A dekoráció a vadnyugatot idézi, s aki figyelmesen megnézi a falfestményt, felfedezheti többek között a cowboynak öltözött Terence Hillt, Bud Spencert, sőt, az egyik falra festett vadnyugati fogadóból Salma Hayek csábítja a klienseket.

Ehető arany

A lokálban hamarosan grillmenűvel is szolgálnak majd, s mivel a vadnyugathoz szorosan kötődik az aranyláz, lesznek tiszta, ehető arannyal borított eledelek is, melyek ezzel együtt mindössze öt lejjel lesznek drágábbak. A grillmenűben különlegességek is szerepelnek majd, tudatta Papp Zsolt. A pincérnők pedig, mint mondta, vadnyugati stílusú ruhát fognak viselni, s piszolyformájú öngyűjtóval adnak majd tüzet a klienseknek.

A lokál július 17-én nyílt meg, s naponta 9-től éjfélig tart nyitva. Amint az étlapon láttuk, egy kávé 5 lejbe kerül (a kávékülönlegességek 8-9 lejbe), egy kis Granini nektár ára 5,5 lej, a félliteres Tuborg sör ára 6, a félliteres Holstené pedig 5 lej. A csirkés Eldorado saláta ára 15,9 lej, a mediterrán salátáért 14,9 lejt kérnek; csirkés szendvicset 16,9, grillburgert 15,9 lejért árulnak; nagy a választék pizzákból, itt mérettől, fajtától, illetve az elkészítés módjától függően az árak 9 és 36 lej közöttiek, s hatféle szósz közül lehet hozzájuk választani. A pizza jelenleg 30%,-os kedvezménnyel rendelhető, s mellé a Holsten korsós sör pedig 20%-os kedvezménnyel kapható. Léteznek külön gyerekek számára készített pizzák is, például Hello Kitty alakúak. Az étlapon levesek, italkülönlegességek és különféle desszertek is szerepelnek.

Neumann Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!