ERDON Helyi hírek

2012.04.05. 16:00

Látogatás a Ioan Slavici iskolában

Április 5-én a nagyváradi Ioan Slavici I-VIII. osztályos iskolába látogatott el Biró Rozália alpolgármester a közelgő húsvéti ünnepek és az iskola napja alkalmából.

Április 5-én a nagyváradi Ioan Slavici I-VIII. osztályos iskolába látogatott el Biró Rozália alpolgármester a közelgő húsvéti ünnepek és az iskola napja alkalmából.

Az óvodások és a diákok, akik a reggel folyamán már részt vettek az iskola által szervezett Ioan Slavici versenyen is, izgatottan várták az alpolgármester érkezését, akit nagy tapssal fogadtak. Az iskola feldíszített tornatermében először az V-VIII. osztályosok, majd az I-IV. osztályosok és végül az óvodások hallgatták meg Biró Rozália biztató szavait: „Nekünk felnőtteknek, akik körbevesznek titeket, a szülőknek és a tanároknak a legnagyobb sikert az általatok elért sikerek jelentik. A tanáraitok elvárásai arra kell késztessenek benneteket, hogy kihozzátok magatokból a legjobbat, hogy az életben, a társadalomban fontos és értékes szerepet töltsetek be.” A nagyobb diákoknak még hozzátette, hogy a tanulás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy boldoguljanak az életben, ezért fogadjanak szót tanáraiknak, tegyenek meg mindent, hogy jó eredményeket érjenek el, és járjanak iskolába. A beszélgetés után jöhetett a meglepetés. Az iskola minden jelenlevő diákja édességet kapott, az osztályfőnökök pedig egy-egy ajándékcsomagot, amelyben könyvek, a kisebb osztályoknak pedig társasjátékok rejtőztek. Biró Rozália az iskola egy másik épületében tanuló diákokhoz is ellátogatott, velük a kertben osztotta meg biztató gondolatait. A bátrabb legények előadták a tanult locsolóverseket is. Az alpolgármester a nap folyamán meglátogatta az iskolához tartozó óvodát is.

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!