ERDON Helyi hírek

2011.12.11. 15:33

Sikeres volt a karácsonyi babaruha börze

<span style="color: #000000;">A váradi Antonio Alexe Sportcsarnokban negyedik alkalommal megszervezett baba- és gyermekruha börzére idén is rengetegen látogattak el december 10-én.

A váradi Antonio Alexe Sportcsarnokban negyedik alkalommal megszervezett baba- és gyermekruha börzére idén is rengetegen látogattak el december 10-én.

 

 

A kismamák és az anyukák körében közkedvelt vásárt idén harmadik alkalommal szervezték meg. Az évente kétszer megtartandó vásár iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a szervezők - Hangyál Enikő és Herman Noémi - úgy döntöttek, hogy még egy vásárt rendeznek karácsony előtt. A börzére ellátogatókat rendkívül nagy ruha, cipő, játék és egyébb babakellék kínálat várta a sportcsarnok folyosóján. Bárki találhatott olyasmit, amire a gyermekének szüksége van, méghozza jutányos áron. A nagyon jó minőségű holmik között karácsonyi ajándéknak valót is be lehetett szerezni. Az anyukák a Nagyváradon egyedülálló vásáron könnyebben el tudták adni a kinőtt ruhácskákat, megunt játékokat, vagy olyan kellékeket, amelyekre már gyermeküknek nincs szükségük. A sok babakellék így nem halmozódik fel, és a pénzből újabb szükséges dolgokat vehetnek. A nap folyamán a családoknak alkalmuk volt ötleteket cserélni és megosztani a tapasztalataikat. A vásáron kívül a szervezők gondoskodtak más tevékenységekről is. Egész nap arcfestéssel és karácsonyi kézműves foglalkozásokkal várták a gyerekeket, a hölgyeknek Kriston intimtorna ismertetőt, a kismamáknak pedig terhestorna ismertetőt tartottak. A karácsonyi baba- és gyermekruha börzén gyűjtést szerveztek a három és fél éves daganatos kisfiúnak, Vaida Vladnak.

 

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!