ERDON Helyi hírek

2011.12.07. 14:18

A kis Angelo egészséget kér karácsonyra

Már többször olvashattak Gyökeres Angelóról, a hároméves kisfiúról, aki születésétől fogva daganatos megbetegedésben szenved.

Már többször olvashattak Gyökeres Angelóról, a hároméves kisfiúról, aki születésétől fogva daganatos megbetegedésben szenved.

 

A kisfiú nem tud járni a gerincoszlopán található daganat miatt, túl van már egy műtéten és számtalan gyógyszeres kezelésen, viszont a daganatot nem sikerült teljesen eltávolítani, ami azóta továbbterjedt. Az októberi felkéréskor összegyűlt pénzből és más támogatásokból a gyermeket sikerült elvinni Kolozsvárra, viszont az orvosok ott sem tudták megműteni. A gyermek azóta is drága németországi gyógyszeres kezelést kap. A szülők mindent megtesznek, hogy biztosítsák a szükséges készítményeket, amit sokszor szemenként vesznek meg, mivel nem tudják azt teljes összegben kifizetni. A kisfiú édesapja, Gyökeres Gabriel elmondta, hogy a romániai orvosok lemondtak a kisfiúról, akinek az utolsó reménye egy pesti kivizsgálás lenne: „Jövő év elején el szeretnénk vinni Angelót Budapestre, hogy az ottani orvosok is megvizsgálják. Azt még nem tudjuk mi vár a kicsire: lehet megműtik, lehet ott is kezelést kap majd. Hogy mennyi pénzre lesz szükségünk azt nem tudom, bármilyen kis összeget szívesen fogadunk. Nekünk is van egy kis félretett pénzünk. Ha Angelo állapota válságossá válna, tudjuk biztosítani neki a korházi ellátást, de a pesti kezelésekre ez biztos nem elég.” Aki úgy gondolja, hogy tud segíteni a családon, pénzadományát átutalhatja a következő Banc Post-os bankszámlaszámra: COD IBAN: RO56BPOS05407086442RON01, Gyökeres Gabriel nevére vagy elhozhatja a Bihari Napló szerkesztőségébe (Dacia sugárút, 34.). Az édesapa telefonszáma 0748/428042.

 

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!