ERDON Helyi hírek

2011.11.29. 09:20

Készülődés karácsonyra

A Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programjának önkéntesei javában készülnek a kolozsvári gyermekonkológián teendő látogatásra, melyre december 7–én kerül sor.

A Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programjának önkéntesei javában készülnek a kolozsvári gyermekonkológián teendő látogatásra, melyre december 7–én kerül sor.

Amint azt Koczinger Tibortól, az alapítvány ügyvezető igazgatójától megtudtuk, az akcióhoz eddig többen is társultak, így a Mircea Eliade Általános Iskola, a Ion Creangă Általános Iskola és a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont. A diákok ajándékcsomagokat készítettek a klinikán kezelt kis betegeknek. Az említett iskolákból csatlakozik majd két–két tanuló a csoporthoz, hogy személyesen adják át ajándékaikat.

A szervezők tudomására jutott, hogy a gyermekonkológia játszószobájában szükség lenne még nagy, képes meséskönyvekre és pár olyan játékra (háromkerekű bicikli, kis traktor, roller stb.) mely lehet, hogy ma csak ott hever valahol otthonainkban, ott a klinikán pedig nagyon sokat segítene elviselhetőbbé tenni a mindennapokat. Ezen kívül jól jönne még pár faládikó, melyekben tárolni lehetne az apróbb játékokat, az pedig már szinte ideális lenne, ha még ülni is lehetne rajtuk. A program irányítói arra kérik a szatmáriakat, hogy segítsenek beszerezni a szükséges dolgokat, mert: Jót tenni együtt jó! Az alapítvány elérhetőségei: Ceahlăului utca 38. szám, telefon: 0261–715 136–os vagy 0361–404 470–es.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!