ERDON Helyi hírek

2011.10.31. 10:02

Gólyabál és törpavató

Pénteken a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont kezdő osztályai (V. és IX.) számára beavató ünnepséget tartottak. 

Pénteken a szatmárnémeti Hám János Római katolikus Iskolaközpont dísztermében az V. osztályos diákok — osztályfőnök Bara Gabriella — számára törpavatót, a Szent Alajos Konviktusban a IX. osztályosoknak — XI. A osztályfőnöke Gnándt Zoltán, IX. B osztályfőnöke Heinrich Andrea — pedig gólyabált tartottak. Az ötödikesek törpavatóját ezúttal is a VI. osztály közössége szervezte meg: a hatodikosok különböző próbák elé állították ötödikes társaikat. A picurok logikai feladatokon, az osztályfőnökkel közös karaokén, kincskeresésen, nyelvtörőkben, ügyességi feladatokban mérettetek meg, így bizonyítva rátermettségüket a gimnáziumi életre. A megmérettetés egyik érdekessége az volt, hogy az V. osztályosok humoros jelenetekkel kellett bemutatkozzanak. A gólyabálon az iskola pedagógusai és diáksága, szülők és meghívottak vettek részt. A rendezvény első felében a két osztály tanulói mutatkoztak be bohókás jeleneteikkel, majd karaoké következett ahol a közönség Bikini, Republik dalokat hallhatott. A programból a kvíz jellegű kérdések sem hiányoztak, ezek természetesen az iskolához, az ebben szervezett rendezvényekre vonatkoztak. A délután második felében táncos mulatságra és közös uzsonnára invitáltak minden egyes résztvevőt a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!