ERDON Helyi hírek

2011.08.10. 16:09

Születésnapi PitStop Szatmár megyében

Pénteken Nagykárolyban, szombaton pedig Szatmárnémetiben rendezi a 15 éves Autonet Import az egyre népszerűbb PitStop akciót, amely során ingyenesen ellenőrzik az autók műszaki állapotát.

Pénteken Nagykárolyban, szombaton pedig Szatmárnémetiben rendezi a 15 éves Autonet Import az egyre népszerűbb PitStop akciót, amely során ingyenesen ellenőrzik az autók műszaki állapotát.

 

Vasárnap ünnepli megalakulása 15 évét az Autonet Import és ebből az alkalomból ismét megrendezik Nagykárolyban és Szatmárnémetiben a PitStop elnevezésű akciót. Pénteken és szombaton a gépkocsi–tulajdonosok ingyenesen ellenőriztethetik az autójuk műszaki állapotát, a szakemberek pedig tanácsokkal látják el a sofőröket. „Az akció által a biztonságos közlekedés fontosságát szeretnénk tudatosítani a sofőrökben” — mondta szerdai sajtótájékoztatóján Vinkler Roland. Az Autonet Import marketing koordinátora hozzátette, a júliusi PitStop is nagy sikernek örvendett, ezúttal is legalább 150 autóra számítanak. A mostani akcióhoz négy szatmári szerelőműhely csatlakozott, ők különféle árengedményeket ajánlanak majd a műszaki hibák javítására. Pénteken Nagykárolyban, a Kaufland parkolójában zajlik majd az akció, a szatmárnémeti PitStopot pedig szombaton, a Real hipermarket parkolójában rendezik, mindkét nap 9 és 18 óra között.

 

Bővítik

Az Autonet Import által szervezett szerdai sajtótájékoztatón jelen volt még Andrásy Zsolt, a cég ügyvezető igazgatója, Szőcs Boglárka, a humán erőforrás osztály igazgatója, illetve Ilonczai Tamás, a cég marketingmenedzsere. Andrásy elmondta, az Autonet 1996–ban három alkalmazottal kezdte meg a tevékenységét, mára mintegy 1000 alkalmazottja van a cégnek, akik 29 filiában dolgoznak. Szőcs Boglárka hozzátette, alkalmazottaik több mint fele Szatmárnémetiben dolgozik, a munkások átlagéletkora pedig 32 év.

Hamarosan üzembe helyezik a bukaresti raktárt, de Sepsiszentgyörgyön, Vaslui–ban és Drobeta Turnu–Severinen is nyit majd a filiájuk. „Úgy látjuk, hogy a piac megszilárdult. Mi tavaly körülbelül 20 százalékos növekedést jegyeztünk, hasonló növekedéssel számolunk 2011 végére is” — mondta lapunk kérdésére az ügyvezető igazgató, aki fontosnak tartotta megjegyezni azt is, hogy az Autonet Import társtulajdonos, Lieb Mihály 2010–től tagja lett az ATR International Ag elnevezésű bevásárló csoport (a legnagyobb Európában) Felügyelő Bizottságának, ő az első kelet–európai befektető, aki ilyen magas tisztséget tölt be a csoporton belül.

Ilonczai a vasárnapi születésnapi ünnepségről elmondta, az ország mindegyik filiájáról várják az alkalmazottakat Szatmárnémetibe, a Bukarestből érkező vonaton külön vagont foglaltak nekik, ezt el is keresztelték party–vonatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!