ERDON Helyi hírek

2011.07.15. 17:13

Haladnak a munkálatokkal

A Szatmár Megyei Tanács által kidolgozott útjavítási projekt keretében a Hadad községben történt földcsuszamlások következtében megrongálódott 196–os jelzésű megyei út Hadad belterületén található 250 méteres szakaszán májusban elkezdődtek a munkálatok, mely eredményeként három hónapos időszakra lezárták az említett útszakaszt a gépjárműforgalom elől.

A Szatmár Megyei Tanács által kidolgozott útjavítási projekt keretében a Hadad községben történt földcsuszamlások következtében megrongálódott 196–os jelzésű megyei út Hadad belterületén található 250 méteres szakaszán májusban elkezdődtek a munkálatok, mely eredményeként három hónapos időszakra lezárták az említett útszakaszt a gépjárműforgalom elől. A földcsuszamlás jelentősen megrongálta az útszakaszt, melynek rehabilitálására 2,4 millió lejt különített el a Szatmár Megyei Tanács. Az útlezárás következtében a 196–os jelzésű, Alsószopor–Korond–Bogdánd–Hadadnádasd–Hadad–Szilágy megye határa közötti megyei út Hadad belterületét érintő 250 méternyi szakasza a munkálatok ideje alatt le lesz zárva az autóforgalom előtt.

A három hónapos időszakban a gépjárművezetők kerülőúton közlekedhetnek az Alsószopor (19A jelzésú országút)–196–os megyei út–108P jelzésű útkereszteződés Nántű–Rákosterebes–Bábca–Máramaros megye határa–Bikácfalva, Felsővárca–Ortița–Alsóvárca–108D jelzésű megyei útszkasz–Szilágycseh útszakaszok igénybe vételével. Ha a munkálatok az eredeti ütemterv szerint haladnak, és ha nem adódik semmilyen váratlan probléma akkor a kivitelező tartja a három hónapos munkálati időt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!