ERDON Helyi hírek

2011.06.01. 14:17

Dragracing: DJ Sterbinszky Szatmárra jön

<p>A leggyorsabb autók és a legjobb DJ–k érkeznek majd június 11–én a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérre, ahol a Chevrolet Dragracing idei kiírását fogják megrendezni. Íme a „névsort”.</p>

 

A június 11–ei szatmári gyorsulási verseny nemcsak Közép–Európa leggyorsabb autóit hozza el, hanem az év legnagyobb szabadtéri partyját is: DJ Vali Bărbulescu, DJ Sterbinszky és DJ Yaang, plusz többezer watt, lézershow és habparty, na meg a nagykárolyi termálstrand legszebb lányai gondoskodnak a fergeteges hangulatról a rendezvényen.

A nagykárolyi Termálstrand idén is „kiköltözik” a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérre, egy éjszaka alatt felépítve a beach–hangulatú party arénát. A Joy Beachen a leghidegebb italok, a legforróbb lányok és remek szabadidős programok várják a Chevrolet Dragracing látogatóit. Aztán, ahogy leszáll az este, előkerülnek majd a lejátszók, beindulnak a lézerfények és a három lemezlovas keveri a nyár legnagyobb slágereit az év legnagyobb partyján.

Az ezerarcú DJ Vali Bărbulescu a leghíresebb és legkeresettebb román lemezlovas, nemcsak zenéjével, hanem összetéveszthetetlen stílusával vált százezrek kedvencévé. A tetovált lemezbűvész bejárta az ország és a világ leghíresebb arénáit, de ilyen egyedi helyszínen biztosan nem zenélt.

DJ Sterbinszky, Magyarország legtechnikásabb, legprofibb disk jokey–ja és producere, akit senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a magyar klubzene legnagyobb sikereit érte el. Az „Egy nyár a Flörtben”, és az utána következő albumok is mind–mind új irányt mutattak az elektronikus zenében. És ez így lesz a szatmári reptéren is, DJ Sterbinszky mindig egy lépéssel a többiek előtt jár.

DJ Yaang: több mint 3 millió hallgató az ország vezető rádiójában nem tévedhet. Yaang az ország legnépszerűbb mixműsorának készítője az éjszakába nyúló partyn a legújabb és a legnépszerűbb slágereket keveri üresjárat nélkül, a szatmárnémeti repülőtéren, június 11–én.

„A szervezők fenntartják a lézershow, a habparty és a legszebb táncoslányok bevetésének jogát” – olvasható a szervezők közleményében. „Röviden, az egész napos autós élményfürdőt egy fergeteges szabadtéri party követi, a nagykárolyi Termálstrand jóvoltából, a többezer lóerőt többezer wattra cseréljük fel az év legnagyobb partyján.”

Partnerek

A rendezvény fő partnere a Chevrolet West szatmárnémeti márkaképviselet; a Dragracing idei kiírásának a hivatalos autója az új Chevrolet Aveo. Hivatalos partnerek: Garanti Bank, GerBog kft. (Yokohama abroncsok), Omniasig, nagykárolyi Termálstrand.

A rendezvény szervezői: a szatmárnémeti AutoSportKlub, a DragRacing Hungary és a Dragracing Events Romania.

A verseny helyszínét biztosító Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőteret a Szatmár Megyei Tanács bocsájtja a szervezők rendelkezésére, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében.

Az eseménye kiemelt médiapartnerei: Szatmári Friss Újság, Erdély Online.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!