ERDON Helyi hírek

2011.05.03. 16:57

Várják a lakosokat

<p>Szatmár megye - Májusban is folytatódnak a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség által szervezett közviták Szatmár megye városaiban, melyek témája ezúttal a hulladékkezelés lesz, de bármilyen környezeti problémával kapcsolatosan elmondhatják észrevételeiket, javaslataikat a lakosok.</p>

Szerda délután 15 órai kezdettel a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban lesz lakossági közvita a környezetvédelmi ügynökség, őrség és az önkormányzat képviselőinek jelenlétében. Itt a lakosoknak alkalmuk lesz bemutatni azokat a környezeti problémákat, amelyekkel a lakóhelyük közelében küzdenek. Emellett azügynökség urnákat helyezett ki az újságok szerkesztőségeibe, az ügynökség, a környezetvédelmi őrség, a vízgazdálkodási hivatal székhelyére, valamint a városok és nagyobb községek polgármesteri hivatalaiba, amelyekbe a lakosok írásban elhelyezhetik környezetvédelemmel kapcsolatos panaszaikat, javaslataikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!