ERDON Helyi hírek

2011.05.18. 13:51

Tanévvégi könyvvásár az Eminescuban

<p>Nagyvárad - Molnár Judit magyartanár meghívására Nagyváradon, a Mihai Eminescu Főgimnáziumban tartott könyvvásárt a Kriterion Könyvkiadó.</p>

A tanév végének közeledtével elsősorban a diákoknak kívánták megkönnyíteni a nyári házi olvasmányokhoz való hozzáférést, így elsősorban klasszikus irodalmat hoztak, amit kedvezményes áron lehetett megvásárolni. Ezenkívül a kiadó gondozásában megjelent mintegy félszáz legújabb kötet közül lehetett válogatni, tudtuk meg a H. Szabó Gyula igazgatótól. Második alkalommal jártak kiadványaikkal az Eminescu Főgimnáziumban, illetve még tavaly év végén a Filharmóniában is tartottak egy könyv- és lapbemutatót. Benkő Levente, a Művelődés szerkesztője a kulturális és művészeti folyóirat legújabb számait is bemutatta a helyszínen az érdeklődőknek. Bár eredetileg úgy volt, hogy a tanintézet dísztermében lesz a lapbemutató megtartva, ez végül elmaradt, mivel „rászerveztek” az eseményre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!