ERDON Helyi hírek

2011.05.05. 17:50

Igényelhető a nevelési-oktatási támogatás

<p>Szatmár megye — Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Szatmár Megyei Szervezete tájékoztatja a megye magyar közösségét, hogy igényelhető a nevelési-oktatási támogatás a magyar nyelven, vagy részben magyar nyelven, illetve fakultatív magyar nyelvet tanuló diákok, főiskolai hallgatók részére.</p>

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Szatmár Megyei Szervezete tájékoztatja a megye magyar közösségét, hogy igényelhető a nevelési-oktatási támogatás a magyar nyelven, vagy részben magyar nyelven, illetve fakultatív magyar nyelvet tanuló diákok, főiskolai hallgatók részére. A támogatás tehát, a felröppent hírekkel ellentétben, az idei évben sem marad el. Újdonság, hogy ettől az évtől az óvodásokra is kiterjed a pályázat. A pályáztatással, a pályázatok elbírálásával a Romániai Magyar Pedagógusszövetség foglalkozik. A Szatmári EMNT részt vállal a pályáztatással kapcsolatos tudnivalók népszerűsítésében. A pályázati borítékot AJÁNLOTT levélben június 3o-ig kell elküldeni (postabélyegző dátuma) az alábbi címre: Teleki Oktatási Központ  545500 Szováta, Rózsák útja 147., Pf.1. Az úrlapok és a kitöltési útmutatók máris letölthetők a www.szulofoldonmagyarul.ro honlapról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!