ERDON Helyi hírek

2010.09.23. 09:17

Ellenőriztek és büntettek a Közösségi Rendőrök

<p>Nagyvárad - A Közösségi Rendőrség szeptember 15 és 23 között is folytatta Nagyvárad utcáin végzett ellenőrzéseit.</p>

Ebben az időszakban 143 szemétszállítási szerződést vizsgáltak felül és 13 olyan személyt azonosítottak, aki nem rendelkezett ilyen szerződéssel. A Corneliu Baba, Uzinelor, Octavian Goga, Czárán Gyula, Hack Halasi Gyula utcákban és ezek környékén is végeztek ellenőrzéseket. Az Ökológiai Osztály nyolc civilt büntetett meg a lakóházuk előtti zöldövezetek karbantartásának elmulasztása, illetve közterületen való szeméttárolás miatt. Kilenc szabálytalanul parkoló gépjármű tulajdonosát is megbüntették. A Közterület-fenntartó és Piacgazdálkodási Vállalat (RAPAS) munkatársaival a vár melletti nagypiacon az illegális árusok kiszűrése céljából razziáztak. A RER Ökológiai Szolgáltató munkáját naponta felügyelik. Azok a nagyváradi lakosok, akik szabálysértést tapasztalnak - akár magyar nyelven is - jelentkezhetnek a 0259/969, a 0800/800-518 ingyenesen hívható telefonszámokon vagy a politia.comunitara@oradea.ro drótposta címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!