ERDON Helyi hírek

2010.08.19. 09:38

Szombaton: Kukoricafesztivál másodszor

<p>Szatmár megye - Augusztus 21-én, szombaton kerül sor Domahidán (Majtény község) a II. Kukoricafesztiválra.</p>

A Domahidai Kraszna Közösségi Egyesület és a Majtényi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében megrendezendő falunap délelőttjén nemzetközi főzőverseny lesz, amelyre ma este 22 óráig még lehet jelentkezni. A kulturális programok 13 órától kezdődnek a kismajtényi és a gencsi tánccsoportok fellépéseivel. 14 órától színpadra lép a csengeri Citerás Asszonykórus, ezt követően a főzőverseny kiértékelésére kerül sor.
 
A délután folyamán találkozhatnak majd a résztvevők a magyarországi Kacifánt csoporttal, az érmihályfalvi Nyíló Akác néptáncegyüttessel, a csengeri Reflex csoporttal, a helyi néptáncosokkal, a nagykárolyi Fineline, Bangheads és Rap Style együttesekkel is, akik előadásaikkal 19 óráig szórakoztatják a közönséget. Őket követi a Tini Dance fellépése, majd 20 órától a Fate-Rock, 21 órától a Hip Hop Boyz, 22 órától pedig a Nelson koncertezik. 23 órától másnap hajnalig utcabállal zárul az ünnepség. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!