ERDON Helyi hírek

2010.07.30. 17:06

Előléptetés a tűzoltóknál

<p>Szatmár megye - Százöt tisztet és altisztet léptettek elő tegnap a Szatmár Megyei Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége (ISU) székhelyén ünnepélyes keretek között.</p>

Iulian Burz parancsnok rövid köszöntő beszédében kihangsúlyozta a tűzoltói munka fontosságát és azt, hogy örömteli pillanat ez a szatmári ISU életében, mert még soha ennyi személyt nem tüntettek ki egyszerre. Radu Giurca prefektus néhány mondatban köszöntötte a jelenlévőket. Gheorghe Dan parancsnok-helyettes felolvasta a belügyminisztérium rendeleteit, melyek alapján augusztus elsejétől előlépésben részesül 105 tiszt és altiszt Szatmár megyében. Radu Giurca prefektus adta át az előléptetésről szóló elismervényt a tiszteknek és altiszteknek. Auguszts elsejétől alezredesi rangba lép Faragau Marcela őrnagy, alhadnagyi rangból hadnagyi rangba kerülnek Bogdan Anne-Mari, Chilici Anet-Monica, Cordis Cristian Cosmin Vasile, Dobrican Radu Florin, Pintea Sebastian Ioan, Rogoz Cristian Iulian, Socaci Laura Camelia, Virag Vlad Licinius. A Szatmárnémetiben szolgálatot teljesítő személyek közül egy őrmestert főőrmesterré, egy altisztet főtörzsőrmesterré, egy altisztet törzsőrmesterré, 57 altisztet őrmesterré léptettek elő. Ugyancsak előléptetésben részesült 29 nagykárolyi és 7 avasfelsőfalui altiszt is, akik őrmesteri rangot kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!