ERDON Helyi hírek

2010.06.08. 12:07

Aerobikozz és légy te is egy Reménysugár!

<p>Szatmárnémeti - Június 12-én, szombaton 16 és 20 óra között Szatmárnémetiben az újközpontbeli Corneliu Coposu sétányon egészséges, sportos életmódot népszerűsítő rendezvényt szervez a PrimaGym és a Hans Lindner Alapítvány.</p>

A délután folyamán mind hagyományos (dance aerobik, alakformáló, tae-bo edzés), mind pedig a legújabb nyugat-európai Body and Mind (test és lélek harmóniája) trendet képviselő BodyART alakformáló edzéstípust is kipróbálhatják a résztvevők, valamint részt vehetnek csoportos állóbiciklis edzéseken is, melyeket edző irányít. A rendezvény alatt a résztvevők nem csak a saját egészségük érdekében tesznek egy nagyon fontos lépést, hanem még egy életért. Ugyanis a rendezvényre a belépés egy 10 lej értékű regisztrációs díj befizetése után lehetséges, melyet a PrimaGym teljes egészében a Reménysugár alapítványnak ajánl fel, ami rákbeteg gyerekeknek és családjuknak nyújt anyagi és lelki segítséget. A PrimaGym ezért olyan segíteni akaró cégek és magánszemélyeket keres, akik ezt a részvevők által befizetett fejenkénti 10 lejt még meg tudják toldani egy bizonyos összeggel, hogy minél több anyagi segítség kerüljön a Reménysugár kasszájába. Így a résztvevők nem csak a saját anyagi hozzájárulásukkal tudnak segíteni, hanem ezt akár meg is sokszorozhatják a szponzorok segítségével.  

Minden résztvevő, aki befizeti a regisztrációs díjat, egy karszalagot kap, melynek felmutatásával az eseményt követő héten vendége a PrimaGymnek egy aerobik vagy biciklis órára. A rendezvény alatt a résztvevők gyerekei egy játszósarokban szórakozhatnak, amíg szüleik edzéseken vesz részt. A sport most életet menthet! Gyere el, aerobikozz és légy te is egy Reménysugár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!