ERDON Helyi hírek

2010.05.19. 16:46

A szatmáriak is bizonyítottak

<p>Kovászna megye - Hétvégén a Kovászna megyei Kézdialmáson tartották meg a Kurutty Általános Műveltségi Vetélkedő országos szakaszát. Az elemista tanulók számára rendezett verseny országos döntőjén 12 megye 48 kisdiákja mérte össze tudását.</p>

Szatmármegyét a szatmárnémetiIonCreangaÁltalános Iskola Pillangók csapata - KulcsárIzabella, LeitnerCynthia, Hocz Helga, FellegZselyke — felkészítő tanítónők: CsiszárÉva, Belluska Éva, NagyÁgnes és FellegZsuzsa - képviselte. Az általános műveltségi vetélkedőn a pünkösdi király címének elnyeréséért a kisdiákok 8 témakörben mérték össze tudásuk. A szatmári csapat dicséretben részesült, és a Napsugár különdíját is ők kapták, mivel az anyanyelv témakörben maximálisan teljesítettek.  A csapatot MiclăuşJudit, az általános iskolai oktatásért felelős szaktanfelügyelő is elkísérte, aki a zsűri tagjaként vett részt a versenyen. A versenyt követő nap a résztvevők jutalomkiránduláson vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!