ERDON Helyi hírek

2010.04.08. 08:02

Megelégelték a lakosok

<p>Szatmárnémeti - A Szatmárnémeti Căprioarei utcai lakók közül sokan arra panaszkodnak, hogy a Florisal Rt. egy éve nem viszi el utcájukból a szemetet.</p>

Sokan névtelenül, de érzésük szerint jogosan adtak hangot panaszaiknak az ottlakók, ugyanis már több mint egy éve a köztisztasági vállalat szemétszállító járművei nem viszik el az utca lakóinak kapui elől a hulladékot, arra hivatkozva, hogy a csatornahálózat létrehozása és a tervben lévő új aszfaltréteg hiánya miatt nem tudnak behajtani az említett utcába. Tegnapi ottjártunkkor több utcabeli lakóval is elbeszélgettünk, akik azon bosszankodtak, hogy időnként más tehergépjármű keresztül tud hajtani az utca teljes hosszúságában, csak éppen a Florisal Rt. szemeteskocsija nem.

K. József és felesége a Căprioarei utca 13. szám alatt laknak, mindketten nyugdíjasok és több mint egy éve arra kényszerülnek, hogy a Căprioarei és a Lucian Blaga sugárút kereszteződéséig kell elcipelniük minden hét péntekén az összegyűlt szemétmennyiséget, mert csak onnan hajlandók elvinni a szemetet a Florisal Rt. munkatársai. „Tessék csak nyugodtan megírni, mert mi nem félünk nyíltan kijelenteni, hogy megelégeltük ezt a helyzetet. Én csak mankóval vagy tolókocsival tudok közlekedni, a feleségemnek sem hiányzik az állandó cipekedés” - panaszolta K. József, akinek állítása szerint már minden ottlakónak elege van a kifogásokból és türelmetlenül várják, hogy minél hamarabb a köztisztasági vállalat szemeteskocsija ismét rendszeresen elszállítsa utcájukból a szemetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!