ERDON Helyi hírek

2010.03.03. 15:24

Ünnepi műsor Kaplonyban

<p>Szatmár megye - A szervezők tájékoztatása szerint húsz éves mulasztást pótolnak ebben az évben <strong>Kaplony</strong>ban, ahol idén első alkalommal szerveznek ilyen nagyszabású műsort <strong>március 15</strong>–én.</p>

A község önkormányzata, valamint a helyi tanács nemzeti ünnepünk alkalmából a hősök előtti tisztelgést egy zenés-táncos alapokra épülő műsorral kívánja leróni. Az eseményre március 15–én, hétfőn délután 4 órai kezdettel kerül sor, a község központjában található Hősök emlékműve előtti téren. A szabadtéri előadáson azt a koreográfiát kísérhetik figyelemmel a kaplonyiak, melyet tavaly a nagykárolyi közönség láthatott a nemzeti ünnepen. Bagossy Zoltán tánctanár akkor Kormorán dalokra épülő koreográfiát állított össze, mely meglehetősen látványosra sikerült. Ugyanez a műsor lesz megtekinthető Kaplonyban is. A szervezők minden magyar nemzetiségű és magyar érzelmű honfitársukat szeretettel várják az ünnepi alkalomra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!