ERDON Helyi hírek

2010.03.28. 15:42

Mesés interaktív gyermekműsor

<p>Nagyvárad - Az evangélikusok meghívására Levente Péter és felesége, Döbrentey Ildikó érkezett az elmúlt hétvégén Váradra. Nagy sikerű zenés műsorukkal ma kisiskolások és óvodások előtt lépnek fel.</p>

A nagyváradi Evangélikus Egyházközség meghívására, az Evangélikus Óvodában tartott hagyományos húsvéti előkészületek keretében Váradon vendégszerepelt a nagy sikerű Égből pottyant mesék közismert szereplője, Levente Péter  és felesége, Döbrentey Ildikó.  Nem először jártak Nagyváradon, így régi ismerősökként léptek fel népes közönségük előtt. Szombat délelőtt maguk is részt vettek az Evangélikus Óvodában Erdei Tünde, Szirácki Katalin, valamint Csányi Andrea óvónők irányításával zajló kézműves foglalkozáson, melynek keretében a gyerekek különböző kollázstechnikákkal húsvéti tojásokat ékesítettek, ablak- és ajtódíszeket, valamint tojástartókat készítettek.

Többször is felléptek

Az ezt követő szeretetvendégség után mintegy hetven gyermek részvételével került sor az evangélikus templomban a művész házaspár előadására. A gyerekek szemmel láthatóan nagyon élvezték az interaktivitásra épülő zenés műsor  minden pillanatát. Levente Péter szellemes szófűzései, karakteres mozdulatművészete, játékos történetmesélése egyaránt derűt váltott ki a gyerekekből. Felesége, Döbrentey Ildikó pedig a mesék képzeletbeli világába kalauzolta el a kicsinyeket. A művész házaspár a vasárnapi istentisztelet után fiataloknak és felnőtteknek szóló műsorral is szerepelt, míg ma ismét a kisiskolások és óvodások előtt lépnek színpadra, ezúttal a Partiumi Keresztyén Egyetem dísztermében.

Mészáros Tímea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!