ERDON Helyi hírek

2010.03.17. 13:25

Megnyílt a második Kukori

<p>Nagyvárad - Az ismert Kukori üzlethálózat második üzlethelyisége nyitotta meg kapuit szerdán a Ghillányi úton. Nagyon sok vásárló rohamozta meg a különböző árkedvezményekkel csábító üzletet.</p>

A Téglavető (Dacia) utcai Kukori üzlet népszerűségére alapozva Balog Sándor vállalkozó megnyitotta a második húsüzletét is Nagyváradon, a Ghillányi (Dimitrie Cantemir) úti Postahivatal mellett. Ebből az alkalomból kerestük fel a húsboltot, ahol azt tapasztalhattuk, hogy hatalmas az érdeklődés az üzlethálózat termékei iránt. Nem véletlenül, hiszen különböző árkedvezményekkel csábítják a vásárlókat. Például a füstölt, kötözött sertés sonka - mely a közelgő húsvét miatt nagyon keresett termék - 12,80 lej/kg kapható. De láttunk füstölt mangalica szalonnát 15,80, sertés oldalast 13,70, egész csirkecombot 9,50, Bogdány lángolt kolbászt 15,40 lej/kg áron. A cégtulajdonostól megtudhattuk, hogy azért engedhetik meg az ilyen alacsony árakat, mert a kis haszon, nagy forgalom elvén működnek, azaz alacsonyabb haszonkulccsal nagyobb mennyiséget próbálnak eladni.

Nagy forgalom

Kérdésünkre, hogy mit szól az őket ért kritikára elmondta, hogy mivel termékeik nagy népszerűségnek örvendenek naponta friss áruval töltik fel a készletet, ugyhogy nem fordulhat elő, hogy egy megvásárolt termék ne feleljen meg a minőségi követelményeknek. Éjjel vágják le a csirkéket a saját vágóhídjukon, így reggelre már az üzletekbe került a hús. A 2000 óta működő vállalat Magyarországon 24 üzlettel rendelkezik és 3 megyében van jelen. A vásárlóik sohasem panaszkodtak a termékek minőségére. Balog Sándor ugyanakkor elmondta, hogy igyekszenek közvetlen viszonyt kialakítani a vásárlókkal. Romániában jó a felvevő piac, szimpatikus számára, hogy az itteni vásárlók meglepően igényesek és alaposan megfigyelik a termékek összetételét is. Megtudhattuk, hogy tervbe van véve egy harmadik üzlet megnyitása is.

Mészáros Tímea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!