ERDON Helyi hírek

2010.02.01. 16:00

Senkit sem utasítanak el

<p>Szatmár megye — A szatmárnémeti Octavian Goga sugárúton található <strong>Stea Egyesület</strong> székhelyén az alapítvány nappali központot működtet.&#160;A nagy hidegre való tekintettel minden hozzájuk forduló <strong>hajléktalan fiatal</strong>t befogadnak néhány órára.</p>

A szatmárnémeti Octavian Goga sugárúton található Stea Egyesület székhelyén az alapítvány nappali központot működtet. Mint ennek vezetőjétől, Bala Cristinatól megtudtuk, a hajléktalanokkal foglalkozó civilszervezet munkatársai a nagy hidegre való tekintettel minden hozzájuk forduló hajléktalan fiatalt befogadnak. Természtesen aki segítséget kér, azoknak alkalmazkodni kell egy olyan belső szabályzathoz, amely megkönnyíti a mindennapokat. A 10 és 14 óra között zajló foglalkozások napjában átlagban tizenhat kiskorút és ifjú jelentkezik, ők a tisztálkodási és mosási lehetőségeket is igénybe vehetik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!