ERDON Helyi hírek

2010.02.07. 15:58

Farsangolnak a kaplonyiak

<p>Szatmár megye - A farsangi időszaknak megfelelően, <strong>Kaplony</strong>ban is egymást követik az alkalomhoz kapcsolódó ünnepségek. Ezen a héten, szerdán a gyermekek farsangjára kerül sor a helyi kultúrotthonban. Délelőtt az <strong>óvodások jelmezes bálját</strong> tartják, míg délután az <strong>iskolások</strong> maskarás ünnepsége kap főszerepet.</p>

Február 14–én, vasárnap 16 órától veszi kezdetét a farsangi előadás, melynek keretében a kaplonyi kultúrcsoportok műsorát tekinthetik meg az érdeklődők. Az eseményt éves rendszerességgel megszervezik, nyilatkozta Mánc Imre, a kultúrotthon vezetője. "Abban a szerencsés, ugyanakkor büszkeséggel eltöltő helyzetben vagyunk, hogy állandó tevékenységek zajlanak a kultúrotthon keretében, pezseg a kulturális élet a községben. A fúvósok több korcsoportban, az asszonykórus, a tánccsoportok egyaránt, hetente több alkalommal, rendszeresen próbálnak. Ők is a fellépők között lesznek, valamint meghívtuk még a csanálosi tánccsoportot"-mondta Mánc. A tervezett műsor másfél órás lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!