ERDON Helyi hírek

2010.01.28. 17:19

Hamarosan megkezdődik Szatmárnémetiben az orvosi rendelők eladása

<p>Szatmár megye - Szatmár megyében folyik az orvosi rendelők jogi helyzetének tisztázása. Február 9. és 11. között tizenegy családorvosi rendelő kerülhet át a megyei tanács tulajdonából az jelenleg csak bérlőként ott dolgozó orvosok kezébe.</p>

„Rendbe akarom tenni az egészségügyi rendszer ránk eső részét” - nyilatkozta korábban Csehi Árpád, a Szatmár megyei tanács elnöke, amikor már körvonalazódott az orvosi rendelők jogi helyzetének tisztázása. Régóta húzódó folyamat végére kerülhet végre pont február közepén, amikor a Bobocului utcai rendelőket eladják, de a sort a szamosdobi orvosi rendelő eladása nyitotta. A 17-es lakónegyedben tizenegy rendelő kerül kalapács alá miután tisztázódott, hogy az épület, amelyben találhatóak a megyei tanács tulajdonában van és az értékbecslés is elkészült, amely alapján az erre kinevezett bizottság megállapította a rendelőnkénti vételárat.

Bővebben a Szatmár Friss Újság január 29-i számában olvashat a témáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!